work by Jeffrey Till while Design Director at Woods Bagot  City of Hangzhou, China
       
     
 Hangzhou, like many growing Chinese cites, has embarked on a new CBD Plan which lies outside it's traditional center. This project is the first step towards implementing the core, high density areas within that new CBD, and specifically addresses urban design elements needed to create arrival and transit nodes, creating a fine grain, multi level mixed use environment.
       
     
 The work was undertaken with the Ager Group in Shanghai, to bring a strong sense of landscape design to the initial concepts, including the use of canals and bridges which have a long history in Hangzhou.
       
     
 Keys areas of focus for implementation are a sunken plaza which brings subway riders into retail and workplace buildings, a "southern gateway" for vehicles entering the CBD, and the northeast perimeter canal and related parks, which will be built first.
       
     
Pages from 130225_ZOTP+Final+report_sm-7 (2017_09_28 21_07_46 UTC).jpg
       
     
Pages from 130225_ZOTP+Final+report_sm-2 (2017_09_28 21_07_46 UTC).jpg
       
     
Pages from 130225_ZOTP+Final+report_sm-4 (2017_09_28 21_07_46 UTC).jpg
       
     
Pages from 130225_ZOTP+Final+report_sm-8 (2017_09_28 21_07_46 UTC).jpg
       
     
121221_CDB_canal01 (2017_09_28 21_07_46 UTC).jpg
       
     
 work by Jeffrey Till while Design Director at Woods Bagot  City of Hangzhou, China
       
     

work by Jeffrey Till while Design Director at Woods Bagot

City of Hangzhou, China

 Hangzhou, like many growing Chinese cites, has embarked on a new CBD Plan which lies outside it's traditional center. This project is the first step towards implementing the core, high density areas within that new CBD, and specifically addresses urban design elements needed to create arrival and transit nodes, creating a fine grain, multi level mixed use environment.
       
     

Hangzhou, like many growing Chinese cites, has embarked on a new CBD Plan which lies outside it's traditional center. This project is the first step towards implementing the core, high density areas within that new CBD, and specifically addresses urban design elements needed to create arrival and transit nodes, creating a fine grain, multi level mixed use environment.

 The work was undertaken with the Ager Group in Shanghai, to bring a strong sense of landscape design to the initial concepts, including the use of canals and bridges which have a long history in Hangzhou.
       
     

The work was undertaken with the Ager Group in Shanghai, to bring a strong sense of landscape design to the initial concepts, including the use of canals and bridges which have a long history in Hangzhou.

 Keys areas of focus for implementation are a sunken plaza which brings subway riders into retail and workplace buildings, a "southern gateway" for vehicles entering the CBD, and the northeast perimeter canal and related parks, which will be built first.
       
     

Keys areas of focus for implementation are a sunken plaza which brings subway riders into retail and workplace buildings, a "southern gateway" for vehicles entering the CBD, and the northeast perimeter canal and related parks, which will be built first.

Pages from 130225_ZOTP+Final+report_sm-7 (2017_09_28 21_07_46 UTC).jpg
       
     
Pages from 130225_ZOTP+Final+report_sm-2 (2017_09_28 21_07_46 UTC).jpg
       
     
Pages from 130225_ZOTP+Final+report_sm-4 (2017_09_28 21_07_46 UTC).jpg
       
     
Pages from 130225_ZOTP+Final+report_sm-8 (2017_09_28 21_07_46 UTC).jpg
       
     
121221_CDB_canal01 (2017_09_28 21_07_46 UTC).jpg