taihu municipal office tower wuxi china
       
     
 The development takes its cues from a site planning theme of water and fish flowing to the central community park.
       
     
 The landscape plan has been extended across all sites along the east-west axis to consolidate the theme and influence the future building and landscape planning along the axis.
       
     
Wuxi_TaiHu_New_City03_PPT (2017_09_28 21_07_46 UTC).jpg
       
     
Wuxi_TaiHu_New_City site plan.jpg
       
     
Picture2 (2017_09_28 21_07_46 UTC).jpg
       
     
taihu municipal office tower wuxi china
       
     
taihu municipal office tower wuxi china

work by Jeffrey Till while design director at woods bagot

This office/ retail mixed-use project with a design emphasis on the public spaces, will be the first new building to define the east-west central axis of the TaiHu New City master plan, comprised of 79,000 m2 of A-grade office space and 40,000 m2 of retail.

 The development takes its cues from a site planning theme of water and fish flowing to the central community park.
       
     

The development takes its cues from a site planning theme of water and fish flowing to the central community park.

 The landscape plan has been extended across all sites along the east-west axis to consolidate the theme and influence the future building and landscape planning along the axis.
       
     

The landscape plan has been extended across all sites along the east-west axis to consolidate the theme and influence the future building and landscape planning along the axis.

Wuxi_TaiHu_New_City03_PPT (2017_09_28 21_07_46 UTC).jpg
       
     
Wuxi_TaiHu_New_City site plan.jpg
       
     
Picture2 (2017_09_28 21_07_46 UTC).jpg